Голем лексикон на странски зборови и изрази 4 (М-С)

Publisher: Топер | Language: Македонски | Year: 2009
Original title: Голем лексикон на странски зборови и изрази 4 (М-С) | Num. of pages: 0 | Dimensions: 175x245 | Cover: /

Содржината на лексиконот е поделена во 5 тома и претставува исклучителна богата ризница на информации, знаења и толкувања од сите сфери на животот, науката и творештвото. Постоењето на овој Лексикон значи вистинска можност од прва рака во секое време и простор, дома и на работното место, индивидуално или групно, да го збогатувате својот речник со нови зборови.

Price: 150 ден

Out of stock

Notify me when the product will be in stock

Compare
Sold By Топер

Report an abuse for product Голем лексикон на странски зборови и изрази 4 (М-С)

Category:
SKU: 978KK00254

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Голем лексикон на странски зборови и изрази 4 (М-С)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Questions and Answers

You are not logged in