Грешки

Publisher: Ѓурѓа | Language: Македонски | Year: 2008
Original title: / | Num. of pages: 112 | Dimensions: 125X200 | Cover: /

Иако изгледаат ненамерни, грешките имаат своја мотивација и можат многу да ни кажат за личноста којашто ги прави, за нејзините чувства и намери. Често се одраз на нашата несвесна желба да го намалиме значењето на она што го забораваме или да потиснеме некое непријатно доживување поврзано со него. Никој намерно не ја прави грешката; често намерно ја премолчува сопствената, но никогаш нема да ја премолчи во говорот на некој друг.

Price: 200 ден

Out of stock

Notify me when the product will be in stock

Compare
Sold By Ѓурѓа

Report an abuse for product Грешки

Category:
SKU: 9786082010212

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Грешки”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Questions and Answers

You are not logged in