Грешница

Publisher: КУЛТУРА | Language: Македонски | Year: 2011
Original title: n,bn | Num. of pages: 169 | Dimensions: 0x0 | Cover: /

Романот „Грешница" не е ода на распуштениот живот во вителот на неконтролираните страсти, туку осуда на лицемерието и лажниот морал, кои сите ние го прифативме како образец за безболно преживување.
Rated 5 out of 5 based on 4 customer ratings

Price: 450 ден

Out of stock

Notify me when the product will be in stock

Compare
Sold By Култура

Report an abuse for product Грешница

Category:
SKU: 978-9989-32-662-2

Questions and Answers

You are not logged in