Growing

Автор: Darko Aleksovski
Издавач: Приватен принт | Јазик: English | Година: 2016
Оригинален наслов: Growing | Бр. на страни: 180 | Димензии: 21x14.8cm | Корица: мека

Growing is a visual author study by the young Macedonian artist Darko Aleksovski, that is based on the concept of growing, by implementing a specific author representation of the plants from a garden. The book consists of drawings in different techniques (pencils, markers) and short text in English by the author. Text, drawings, graphic design: Darko Aleksovski Proofreading: Nadica Stamboldzioska Editors: Ilija Prokopiev, Marija Hristova \Growing (Растење) претставува визуелна авторска студија на младиот македонски уметник Дарко Алексовски која го разработува концептот на растење со специфичен авторски приказ на растенијата од една градина. Книгата содржи цртежи работени во различни техники (молив, дрвени боици, фломастери) и краток текст на англиски на самиот автор. Текст, цртежи и графички дизајн: Дарко Алексовски Лектура: Надица Стамболџиоска Уредници: Илија Прокопиев, Марија Христова
Рангирано 5 од 5 според 1 рејтингот на корисниците

Цена: 530 ден

150 на залиха

Спореди
Продавач Приватен принт

Report an abuse for product Growing

Категорија:
ИСБН: 978-608-65212-3-3

Questions and Answers

You are not logged in