Групирање и користење на материјали

Publisher: Арс ЛАМИНА | Language: Македонски | Year: 2015
Original title: Sorting and using materials | Num. of pages: 10 | Dimensions: 190x245 | Cover: /

Групирање и користење материјали е една од тематските читанки предвидени како дополнителен прирачен материјал за наставата по природни науки за 1 одделение.

Читанката се базира врз делови од темата „Својства на материјалите“ што е дел од
учебникот за прво одделение, адаптиран според наставната програма на Меѓународниот центар за испити на Кембриџ (Cambridge International Examinations).

Тематски читанки за прво одделение:

• Одгледување растенија

• Звук и слух

• Туркања и влечења

• Ние

• Групирање и користење материјали

• Живи суштества

Price: 90 ден

100 in stock

Compare
Sold By Арс ЛАМИНА

Report an abuse for product Групирање и користење на материјали

Categories: ,
SKU: 978-608-229-869-6

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Групирање и користење на материјали”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Questions and Answers

You are not logged in