Играта на животот и како да ја играш

Publisher: Паблишер | Language: Македонски | Year: 2019
Original title: The game of life and how to play it | Num. of pages: 107 | Dimensions: 19 | Cover: /

Предметот на играта на животот е јасно да го видиме сопственото добро и да ги избришеме сите ментални слики на злото. Во оваа инспиративна книга Флоренс Сковел Шин, на неформален, пријателски и хумористичен начин, ни ги пренесува безвременската порака и принципите на успехот покажувајќи ни како со користење на афирмации да ги промениме својата состојба и околностите и да научиме дека животот не е борба, туку игра, игра на давање и примање. Книгата „Играта на животот и како да ја играш“ за првпат ја здогледала светлината на денот во 1925 година. Оттогаш има инспирирано илјадници луѓе низ целиот свет, со вистината што ни ја открива – дека љубовта и добрата волја ги отстрануваат сите препреки на нашиот пат.

Price: 250 ден

5 in stock

Compare
Sold By Издавачки центар ТРИ

Report an abuse for product Играта на животот и како да ја играш

Categories: ,
SKU: 978-608-4569-91-6

Издавачки центар ТРИ

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Играта на животот и како да ја играш”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Questions and Answers

You are not logged in