Избрани дела том 5

Издавач: Менора | Јазик: Македонски | Година: 2019
Оригинален наслов: Избрани дела том 5 | Бр. на страни: 256 | Димензии: Б5 | Корица: тврда

Избрани дела во 10 тома. Во 10-те тома од Избраните дела на проф. Владимир Мошин се поместени главно негови стапии објвени во периодични изданија и реферати од научи собири објавени во три-годни зборници. Мал е бројот на прилозите што биле воведени стапии кон монографски трудови или пак необјавени негови стапии што се чуваат во неговиот архивски фонт во Државниот архив на Република Македоија. Научните рилози на проф. Мошин во ова 10-томно издаие се групирани тематски: Во петтиот том се поместени научни прилози поврзани со историјата на христијанството во Русија, статии поврзани со Света Гора и статии од областа на архивистиката.

Цена: 3600 ден

4 на залиха

Спореди
Продавач Издавачка куќа Менора

Report an abuse for product Избрани дела том 5

Категорија:
ИСБН: ISBN 978-608-200-380-1

Questions and Answers

You are not logged in