Изеди ја жабата!

Publisher: ИКОНА | Language: македонски | Year: 2008
Original title: Eat That Frog! | Num. of pages: 150 | Dimensions: 14x21 | Cover: тврда

Бестселер авторот Брајан Трејси, оди до јадрото на тоа што е од суштинско значење за ефективниот менаџмент со времето: одлучност, дисциплина и решителност. Во ова, целосно преработено и збогатено издание, тој пружа најнови информации за тоа како да спречите технологијата да доминира со вашето време. Тој детално опишува 21 практичен чекор коишто ќе ви помогнат да престанете да одолговлекувате и да завршите повеќе од важните работи - денес.

Price: 499 ден

3 in stock

Compare
Sold By ИКОНА

Report an abuse for product Изеди ја жабата!

Category:
SKU: 978-9989-168-11-6

Questions and Answers

You are not logged in