Јас сум време

Original title: Јас сум време | Num. of pages: 72 | Dimensions: 112х180 | Cover: /

Јас сум време содржи 39 песни , создадени во изминатите три децении и никогаш необјавени досега.Во сите нив провејува препознатливиот ракопис на Павловски, со голема творечка вдахновеност.
Радован Павловски е еден од најпознатите македонски поети, чие творештво е преведено на повеќе од 50  јазици во светот,и е вклучено во разни антологии на современата македонска,европска и светска поезија.

Price: 100 ден

5 in stock

Compare
Sold By Издавачки центар ТРИ

Report an abuse for product Јас сум време

Category:
SKU: 978-9989-187-81-0

Издавачки центар ТРИ

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Јас сум време”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Questions and Answers

You are not logged in