Како да го добиете тоа што го сакате

Original title: Collected essays of Joseph Murphy | Num. of pages: 198 | Dimensions: 125х195 | Cover: /

Продолжение на најпопуларната книга на Џозеф Марфи Моќта на потсвеста.В раце држите уште еден подарок од д-р Џозеф Марфи за вас, за подобар и посреќен живот, за напредок во секој поглед. Во секое од тринаесетте поглавја големиот американски духовник се осврнува на некој од општочовечките проблеми. Го објаснува и дава корисни упатства како да го решите вашиот проблем.ЉУБОВТА Е СЛОБОДА - само кога искрено сакате, имате вистинско чувство на слобода.МЕНТАЛНИ ОТРОВИ И ПРОТИВОТРОВИ - менталните отрови се негативните мисли што дејствуваат во вашата потсвест.СМЕНЕТЕ ГО ЧУВСТВОТО ЗА СВОЕТО „ЈАС“ - сфатете дека вашето „ЈАС“ е божествено, засакајте го и ќе ви следуваат сите можни добра.ОСТАНЕТЕ ЗАСЕКОГАШ МЛАДИ - пред сè, важно е духот да ви биде млад.КАКО ДА ГИ ПРИВЛЕЧЕТЕ ПАРИТЕ - ваше право е да бидете богати.ИСЦЕЛУВАЧКАТА МОЌ НА ЉУБОВТА - од човекот што љуби бегаат болестите и несреќите.Зошто ми се случува тоа? - сигурно сте се прашувале - еве ви го одговорот!
Rated 5 out of 5 based on 4 customer ratings
(2 customer reviews)

Price: 199 ден

Out of stock

Notify me when the product will be in stock

Compare
Sold By Издавачки центар ТРИ

Report an abuse for product Како да го добиете тоа што го сакате

Category:
SKU: 9786084577553

Издавачки центар ТРИ

2 reviews for Како да го добиете тоа што го сакате

  1. Rated 5 out of 5

    Anonymous (verified owner)

  2. Rated 5 out of 5

    Anonymous (verified owner)

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Questions and Answers

You are not logged in