Карти: Погоди што?

Publisher: Светот на Биби | Language: Македонски | Year: 2019
Original title: Карти: Погоди што? | Num. of pages: / | Dimensions: / | Cover: тврда

Сетот содржи 60 картички. Правила за играње: Сетот содржи 60 картички. Сет 1: Тивки картички. Играчот ги објаснува со пантомима. Сет 2: Звучни картички. Играчот ги објаснува користејќи звуци, на пр., мјаукање ако опишува маче итн. Возраст 3-5 години Играчот влече картичка и има 30 секунди за да ја објасни. Возраст 5+ години Играчот влече 3 картички, смислува реченица и има 60 секунди да ја објасни. Забавувајте се! Правила за играње: Сетот содржи 60 картички. Сет 1: Тивки картички. Играчот ги објаснува со пантомима. Сет 2: Звучни картички. Играчот ги објаснува користејќи звуци, на пр., мјаукање ако опишува маче итн. Возраст 3-5 години Играчот влече картичка и има 30 секунди за да ја објасни. Возраст 5+ години Играчот влече 3 картички, смислува реченица и има 60 секунди да ја објасни. Забавувајте се!

Price: 220 ден

5 in stock

Compare
Sold By Светот на Биби

Report an abuse for product Карти: Погоди што?

Category:
SKU: 012

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Карти: Погоди што?”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Questions and Answers

You are not logged in