Кодексот на Да Винчи

Publisher: КУЛТУРА | Language: Македонски | Year: 2007
Original title: / | Num. of pages: 346 | Dimensions: 0x0 | Cover: /

Колекционерите на Леонардо Да Винчи поседуваат оригинален документ за кој подоцна е утврдено дека две страници се фалсификувани.Потрагата по оригиналните страници (кои се однесуваат на моќното оружје коешто го конструирал Да Винчи) доведува до низа тајни заговори во кои се вмешани најмоќните луѓе во светот, мистериозни организации, Ватикан итн.Дел од заговорот - атентат врз Папата.

Price: 250 ден

Out of stock

Notify me when the product will be in stock

Compare
Sold By Култура

Report an abuse for product Кодексот на Да Винчи

Category:
SKU: 978-9989-32-680-0

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Кодексот на Да Винчи”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Questions and Answers

You are not logged in