Кој ќе плаче кога ќе те нема?

Original title: Who will cry when you die? | Num. of pages: 223 | Dimensions: 125X195 | Cover: мека

Во Кој ќе плаче кога ќе те нема, Робин Шарма нуди 101 едноставно решение за најкомплексните животни проблеми, почнувајќи од малку познатиот метод за борба против стресот и грижите, па до моќта што потекнува од вас кога создавате нешта кои, многу години откако ќе ве нема, ќе претставуваат ваша оставина за најблиските и за човештвото. Насловите на некои од темите се: Почитувајте го своето минато, Откријте го својот позив, Почнете го денот убаво, На проблемите гледајте како на благослови...

Ако сте подготвени да го замените чувството на празнотија во себе со длабоки чувства на задоволство, мир и страст, и сакате да водите живот полн со смисла и цел – ова е идеална книга за вас.

Со своите книги, Робин Шарма веќе го промени животот на милиони луѓе низ светот. Оваа книга е уште една ризница на мудрости, релевантна за овие наши турбулентни времиња.
Rated 5 out of 5 based on 1 customer rating
(1 customer review)

Price: 320 ден

1 in stock

Compare
Sold By Издавачки центар ТРИ

Report an abuse for product Кој ќе плаче кога ќе те нема?

Category:
SKU: 978-608-230-270-6

Издавачки центар ТРИ

1 review for Кој ќе плаче кога ќе те нема?

  1. Rated 5 out of 5

    katerina josifoska (verified owner)

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Questions and Answers

You are not logged in