Комплет – Шерлок Холмс

Publisher: Алманах | Language: Македонски | Year: 2019
Original title: Комплет - Шерлок Холмс | Num. of pages: 904 | Dimensions: 13x20 | Cover: тврда

„Детективот консултант“ Шерлок Холмс ги решава злосторствата на криминалците на воодушевувачки начин. https://kupikniga.mk/product/avanturite-na-sherlok-holms/ Втората книга од приказните за Шерлок Холмс содржи дел од најдобрите авантури на најпознатиот детектив на сите времиња. https://kupikniga.mk/product/memoarite-na-sherlok-holms/ Еден и единствен, Шерлок Холмс сензационално се враќа од мртвите и повторно го посветува животот на испитување на криминалните сплетки во главниот град. https://kupikniga.mk/product/vrakaneto-na-sherlok-holms/

Price: 1100 ден

3 in stock

Compare
Sold By Антолог

Report an abuse for product Комплет – Шерлок Холмс

Categories: ,
SKU: 0000000001

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Комплет – Шерлок Холмс”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Questions and Answers

You are not logged in