Креативен дневник – Ни ден без творба

Publisher: Чудна шума | Language: Македонски | Year: 2022
Original title: Креативен дневник – Ни ден без творба | Num. of pages: 200 | Dimensions: 21 | Cover: мека

Креативни активности за 365 дена во годината.

Креативниот дневник е наменет првенствено за младите креативци, но и за креативните луѓе од сите возрасти. Наменет е за оние што сакаат да ја поттикнат својата имагинација, што сакаат да се изразат преку пишан збор или цртеж, да запишат мисла, инспирација, расположение, како и за оние што имаат желба да водат еден малку поинаков дневник.

Price: 440 ден

5 in stock

Compare
Sold By Чудна шума ИД-Концепт консалтинг и дизајн

Report an abuse for product Креативен дневник – Ни ден без творба

Categories: ,
SKU: 978-608-4938-35-4

Чудна шума ИД-Концепт консалтинг и дизајн

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Креативен дневник – Ни ден без творба”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Questions and Answers

You are not logged in