Кучешки раси

Author: //
Publisher: Топер | Language: Македонски | Year: 2009
Original title: Кучешки раси | Num. of pages: 256 | Dimensions: 148x200 | Cover: /

Во книгата се опфатени 123 раси на кучиња од целиот свет, претставени со краток опис за потеклото, историјата И расните карактеристики проследено со илустрации во боја. Книгата им ја препорачуваме на сите љубители на кучињата.

Price: 525 ден

7 in stock

Compare
Sold By Топер

Report an abuse for product Кучешки раси

Category:
SKU: 978KK00156

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Кучешки раси”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Questions and Answers

You are not logged in