Кучето што мјаукаше и мачето што џавкаше

Publisher: Чудна шума | Language: Македонски | Year: 2020
Original title: Кучето што мјаукаше и мачето што џавкаше | Num. of pages: 40 | Dimensions: 225 х 225 мм | Cover: мека

Приказна за прифаќањето, самодовербата и припадноста. Приказна што им укажува на децата што значи прифаќање на различните од нив, кои имаат исти чувства, желби и потреби, но ги изразуваат на поинаков начин. Приказна што пренесува неколку пораки: 1. колку и да сме различни, сите сме прекрасни на свој начин; 2. секогаш ќе најдеме некој сличен на нас; 3. не сме сами!

Price: 550 ден

5 in stock

Compare
Sold By Чудна шума ИД-Концепт консалтинг и дизајн

Report an abuse for product Кучето што мјаукаше и мачето што џавкаше

Categories: ,
SKU: 978-608-66234-0-1

Чудна шума ИД-Концепт консалтинг и дизајн

Questions and Answers

You are not logged in