Ленман

Publisher: Нампрес | Language: Македонски | Year: 2010
Original title: Ленман | Num. of pages: 340 | Dimensions: 210x190 | Cover: /

Роман за младоста и за идеалите на една генерација, која се родила во пламенот и виорот на слободарскиот дух. Секоја страница е натопена со најчист и благороден патриотизам, со копнеж и визија за посреќна иднина на татковината. Вдахновените јунаци на оваа белетристичка повест, со душа и тело, храбро и достоинствено, минувајќи низ најтешки искушенија, понижувања и страдања, сакаат да го остварат сонот на своите предци, на Илинденците и на сите македонски борци во историјата на нашиот народ. 

Price: 200 ден 100 ден

8 in stock

Compare
Sold By Нампрес

Report an abuse for product Ленман

Category:
SKU: 9989-682-10-1

Questions and Answers

You are not logged in