Леон Морен, свештеник

Publisher: Нампрес | Language: Македонски | Year: 2017
Original title: Леон Морен, свештеник Бек, Беатрис | Num. of pages: 150 | Dimensions: B5 | Cover: мека

Свештеникот Леон Морен, – Во едно мало француско гратче за време на окупацијата, Барни е млада, своеволна, сексуално фрустрирана вдовица, која живее со својата ќерќичка. Таа исто така е комунистичка активистка која одамна одлучила дека најлесниот начин е најдобриот. Еден ден влегува во една црква и случајно одбира свештеник и започнува да ја критикува религијата. Но свештеникот е Леон Морен, млад, згоден, паметен алтруист. Тој верува дека секој грев може да може да се избрише со добра верба и не ѝ дава реакција каква што таа очекува. Таа е вознемирена. Започнува често да го посетува Морен, импресионирана од неговата морална сила, додека тој си дава задача да ја наведе на вистинскиот пат. Леон Морен, свештеник Бек, Беатрис

Price: 400 ден 200 ден

10 in stock

Compare
Sold By Нампрес

Report an abuse for product Леон Морен, свештеник

Category:
SKU: ISBN - 978-608-251-082-8

Questions and Answers

You are not logged in