Лошата вештерка

Publisher: Светот на Биби | Language: Македонски | Year: 2019
Original title: Лошата вештерка | Num. of pages: / | Dimensions: / | Cover: тврда

Шпилот има 31 карта. Картите им се делат на сите играчи (играат минимум 2). Ако играчот добие 2 исти карти, ги трга настрана. Потоа почнува извлекувањето - тој што седи од левата страна на играчот кој има најмногу карти му влече една карта, потоа следниот влече од него итн. Ако со картата што ја извлекол направи пар, ги остава настрана. Играта трае додека на еден играч не му остане картата Вештерка и тој се прогласува за Вештерка. Му следува казна која е однапред договорена (на пр., да си нацрта точка, или нешто друго, на носот, челото, лицето...)

Price: 220 ден

5 in stock

Compare
Sold By Светот на Биби

Report an abuse for product Лошата вештерка

Category:
SKU: 006

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Лошата вештерка”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Questions and Answers

You are not logged in