Љубов

Original title: L'amour seul | Num. of pages: 210 | Dimensions: 140х210 | Cover: мека

„Тој ја посака истиот момент. Затоа што беше нешто забрането и беше неверојатно таа да се заинтересира за него затоа што беше девица и затоа што би поцрвенела кога би ја слекол гола. Можеби би плачела кога би ја допрел. Таа глетка би била најубавото задоволство.“

Госпоѓица Д’Албрехт има 15 години. На господин Де Рамон не му се знае возраста. Се предаваат еден на друг со восхит. Сонуваат за вечна љубов каква што нема на овој свет. Разделени, но не заборавени, госпоѓица  Д’Албрехт и господин Де Рамон вечно ќе се следат: во книгите, во соништата, во осаменоста, во тишината и во смртта.

Чудесен и трогателен љубовен роман, ликови со неверојатна невиност, возвишен, чист и строг јазик.

Price: 320 ден

Out of stock

Notify me when the product will be in stock

Compare
Sold By Издавачки центар ТРИ

Report an abuse for product Љубов

Category:
SKU: 978-608-230-255-3

Издавачки центар ТРИ

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Љубов”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Questions and Answers

You are not logged in