Љубовта е таа што не ја разбираме

Publisher: БАТА ПРЕСС | Language: Македонски | Year: 2021
Original title: Het is de liefde die we niet begrijpen | Num. of pages: 96 | Dimensions: 21 см | Cover: /

Еден врел јулски ден семејството се вози со автомобил, а потоа возачот наеднаш кочи и се случува кавга во која се откриваат застрашувачки тајни.

Еден дождлив ден стигнува веста са смртта на член на семејството и за тестаментот според кој наследник станува и сосема непознат човек.

Еден сосема обичен ден некој се сели од куќата и од корен се менува сѐ.

Романот „Љубовта е таа што не ја разбираме“ го создаваат три стории раскажани од перспективата на неименувана тинејџерка. Низ различни епизоди од нејзиниот живот, како случајно избрани вињети, авторот Мујарт го опишува кршењето на една дисфункционална фамилија и децата оставени да ги собираат нејзините семејни парчиња.

Price: 250 ден

5 in stock

Compare
Sold By БАТА ПРЕСС

Report an abuse for product Љубовта е таа што не ја разбираме

Categories: , ,
SKU: 978-608-253-166-3

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Љубовта е таа што не ја разбираме”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Questions and Answers

You are not logged in