Мачорот Мури

Publisher: Темплум | Language: Македонски | Year: /
Original title: Мaček Muri | Num. of pages: 32 | Dimensions: 29 цм | Cover: мека

Забавна, илустрирана приказна за деца во која дознаваме за авантурите на црниот мачор Мури во Мачкин Град – во крчмата „Кај веселата крава“, во слаткарницата „Мачкини јазици“, во бижутеријата „Мачкини солзи“, на фудбалскиот натпревар помеѓу мачкините клубови Муцтек и Мацкес…

Price: 300 ден

3 in stock

Compare
Sold By Темплум

Report an abuse for product Мачорот Мури

Categories: ,
SKU: 978-608-4658-67-2

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Мачорот Мури”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Questions and Answers

You are not logged in