МАГНЕТИ Зеленчук

Publisher: Едука Мак | Language: Македонски | Year: 2019
Original title: МАГНЕТИ Зеленчук | Num. of pages: 24 | Dimensions: 25х15х5 | Cover: мека

Кутијата содржи 24 магнети со илустрации на различни видови заленчук од нашите и од далечните краеви, 24 магнети со називите на зеленчукот на македонски јазик и 24 магнети со називите на зеленчукот на англиски јазик. Комплетите од тема е актуелна, а на тој начин не се зазема голем простор на ѕидот, како што е случајот со класичните постери. Исто така, можат да се користат и за интерактивна работа со децата при класификација, именување на поимите на македонски и на англиски јазик. Многу се погодни за организирање друштвени игри и квизови, затоа што сликите и називите се поголеми од оние кај класичните друштвени игри и можат да се поставуваат вертикално поради магнетот, со тоа што ќе бидат видливи за поголем број деца. магнети можат да се користат во наставата и дома, на магнетни табли, но и на фрижидер и на сите феромагнетни површини. Погодни се за правење постери тогаш кога соодветната Другите комплети од серијата се изработени на ист или сличен начин и поголемиот број од нив даваат нови можности за користење, особено при класификациите и организирањето на друштвените игри.

Price: 1950 ден

2 in stock

Compare
Sold By Едука Мак

Report an abuse for product МАГНЕТИ Зеленчук

Category:
SKU: 978-608-4737-58-

Questions and Answers

You are not logged in