Мансарда

Publisher: Бегемот | Language: Македонски | Year: 2018
Original title: Die Mansarde | Num. of pages: 205 | Dimensions: 195x125 | Cover: мека

„Се омажив за граѓански маж, му водам граѓанско домаќинство и морам да се однесувам следствено на тоа. Вечерта во мансардата е доволна за моите неграѓански отстапувања.“ Мансардата од нејзината куќа е единственото место што ѝ припаѓа само нејзе. Таму се повлекува сопругата на адвокат и мајка на две речиси возрасни деца за да слика и да побегне од своето делумно банално секојдневие. И таму се соочува со своето минато кога еден ден ќе почнат да ѝ пристигнуваат писма во кои нема ништо, освен листовите на дневникот што пред многу години го напишала самата, во едно време на кое не сака да се сеќава…

Price: 250 ден

19 in stock

Compare
Sold By Бегемот

Report an abuse for product Мансарда

Category:
SKU: 978-608-4718-95-6

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Мансарда”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Questions and Answers

You are not logged in