Маркетинг на услуги

Publisher: Арс ЛАМИНА | Language: Македонски | Year: 2013
Original title: Services Marketing | Num. of pages: 626 | Dimensions: 200x255 | Cover: /

Услугите доминираат со светската индустрија што е во експанзија како никогаш досега. Вештините во маркетингот и маркетингот на услуги никогаш порано не биле поважни отколку што се денес. Овој текст зазема изразена менаџерска перспектива, а сепак е вкоренет во солидни академски истражувања. Текстот помага да се премостат сите пречесто забележувани јазови меѓу теоријата и реалниот свет. 

СОДРЖИНИ:
• Ревидирана организациска рамка што непречено ги надградува темите научени на часовите за принципите на менаџментот или менаџментот на маркетингот.
• Недамнешни академски истражувања, менаџерско размислување и најнови примери инкорпорирани во секое од 15-те поглавја.
• Резимеата на поглавјата сега се во форма на листи за да обезбеди брз преглед на секој од клучните концепти и пораки на поглавјата
• Исклучителен избор на 18 актуелни случаи тестирани во училниците со различни должини и нивоа на тежина.

Price: 1800 ден

200 in stock

Compare
Sold By Арс ЛАМИНА

Report an abuse for product Маркетинг на услуги

Category:
SKU: 978-608-229-429-2

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Маркетинг на услуги”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Questions and Answers

You are not logged in