Менаџерот „Една минута“ во акција

Publisher: ИКОНА | Language: Македонски | Year: 2009
Original title: Putting the One Minute Manager to Work | Num. of pages: 114 | Dimensions: 14x21 | Cover: мека

Оваа книга покажува како техниките на „Менаџерот Една Минута“ можат да бидат применети во секојдневната практика за подобрување на перформансите , продуктивноста и профитот. Нивната порака е дека нема брзо решение. Клучот на успешниот менаџмент е во убедувањето и постојаноста.

Price: 299 ден

3 in stock

Compare
Sold By ИКОНА

Report an abuse for product Менаџерот „Една минута“ во акција

Category:
SKU: 978-9989-168-96-3

Questions and Answers

You are not logged in