Минимотиватор

Publisher: БигУ Академија | Language: Srpski | Year: 2021
Original title: MINIMOTIVATOR | Num. of pages: 126 | Dimensions: 10х10 | Cover: /

Кратки совети за приватен и бизнис успех! СО МОТИВАЦИЈА ДО УСПЕХ! Не сте уверени дека сте на вистинскиот пат до успехот? Смиљан Мори, автор на книгата 7 Тајни на Мотивакцијата, напиша практична брошура со совети и идеи кои ќе ви помогнат да постанете и останете мотивирани во секој момент, и во текот на целиот ден. Користете ја оваа брошура секогаш кога ви се потревни охрабрувачки совети и мисли. НЕКА МИНИМОТИВАТОРОТ ВИ БИДЕ СЕКОЈДНЕВЕН ИЗБОР И ИНСПИРАЦИЈА!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Минимотиватор”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Questions and Answers

You are not logged in