На Скопје, со љубов!

Publisher: Приватен принт | Language: Македонски | Year: 2017
Original title: На Скопје, со љубов! | Num. of pages: 270 | Dimensions: 21х14.8см | Cover: /

На Скопје, со љубов! - архитектонската мисла на Живко Поповски е колекција од сите пишани текстови, колумни, есеи и интервјуа на познатиот македонски архитект и професор на Архитектонскиот факултет во Скопје, Живко Поповски (1934-2007).Анета Христова-Поповска и Мери Батакоја ја приредија книгата и ги напишаа воведните текстови.

Price: 700 ден

46 in stock

Compare
Sold By Приватен принт

Report an abuse for product На Скопје, со љубов!

Category:
SKU: 978-608-4838-00-5

Questions and Answers

You are not logged in