Ndërtimi i objekteve të larta : parimet, materialet dhe sistemet

Publisher: Ад Вербум | Language: Shqip | Year: 2014
Original title: Building construction : principles, materials, and systems | Num. of pages: 992 | Dimensions: 206х277 мм | Cover: /

/Është shkruar nga një ekip i autorëve me përvojë shumë dekadëshe
në arkitekturë, ndërtimtari, inxhinieri, dhe ligjërata, “Realizimi i
objekteve të Ndërtimit të lartë: Parimet, materialet dhe sistemet”
paraqet një hyrje gjithëpërfshirëse, plotësisht të ilustruar në
metodat e ndërtimit dhe materialeve. Ky libër pionier u zhvillua
dhe u dizajnua për përdorim si një libër dhe si një referencë e
pazëvendësueshme profesionale. Organizimi unik i librit lejon
kërkime jo të përditshme të realizimit të ndërtimit të lartë. Parimet
në ndërtimtari janë përfshirë në pjesën e parë, ndërsa materialet
dhe sistemet janë përfshirë në pjesën e dytë.

Price: 3000 ден

5 in stock

Compare
Sold By Ад Вербум

Report an abuse for product Ndërtimi i objekteve të larta : parimet, materialet dhe sistemet

Category:
SKU: ISBN 978-608-4627-07-4

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ndërtimi i objekteve të larta : parimet, materialet dhe sistemet”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Questions and Answers

You are not logged in