Осмица

Publisher: Блесок | Language: Македонски | Year: 2010
Original title: Осмица | Num. of pages: 146 | Dimensions: 120x170 | Cover: /

Бужаровска умее мошне суптилно да ја испровоцира читателската свест, да поттикне на размислување и на критичко соочување со денешниот бизарен свет. Оваа оригинална и мошне инвентивна проза никого нема да остави рамнодушен: во неа секој од нас, помалку или повеќе, ќе препознае по некоја своја банална постапка или бизарно (свесно или несвесно) однесување. Лидија Капушевска Дракулевска

Price: 200 ден

Out of stock

Notify me when the product will be in stock

Compare
Sold By Блесок

Report an abuse for product Осмица

Category:
SKU: 978-9989-59-332-1

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Осмица”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Questions and Answers

You are not logged in