Овошја и зеленчуци

Издавач: Едука Мак | Јазик: Македонски | Година: 2014
Оригинален наслов: Песни и сказни за овошја и зеленчуци разни | Бр. на страни: 32 | Димензии: 27х20 см, | Корица: /

Сликовницата е можност на забавен начин децата да се стекнат со знаења за здрава храна, да ги препознаваат зеленчуците и овошјата, да ги именуваат и за нив да раскажуваат. Низ хумористични илустрации и стихови со ритам и рима, соодветни со возраста на детето, се развиваат многу позитивни особини. Ненаметливо се насочуваат во правец на создавање здрави навики во однос на исхраната, се поттикнуваат за садење и одгледување разновидни плодови во рамките на секојдневните активности и можности, а со тоа продонесува за поквалитетно реализирање на програмата за роно учење и развој и негување на повеќе аспекти од развојот
Рангирано 5 од 5 според 4 рејтинзите на корисниците

Цена: 150 ден

3 на залиха

Спореди
Продавач Едука Мак

Report an abuse for product Овошја и зеленчуци

Категории: ,
ИСБН: 978-608-4737-17-9

Questions and Answers

You are not logged in