Пајаковата мрежа

Publisher: Ѓурѓа | Language: Македонски | Year: 2010
Original title: / | Num. of pages: 144 | Dimensions: 125X200 | Cover: /

Клариса, млада жена со богата имагинација, постојано измислува возбудливи приказни и се преиспитува како би постапила ако се случи, на пример, да наиде на нечие мртво тело во својот салон. Но една вечер тоа навистина се случува!Ужасната и немоќна да сфати кој го извршил убиството и зошто, таа станува свесна дека реалноста е сосема поинаква од фантазирањето.Додека нејзиниот сопруг – висок службеник во Министерството за надворешни работи – оди на аеродромот да ги пречека значајните гости кои треба да се состанат во нивниот дом, таа има сосема малку време да се ослободи од телото и да го реши случајот. Во очајната борба со времето, Клариса своите гости и пријатели ги прави соучесници во злосторството...
Rated 5 out of 5 based on 4 customer ratings
(2 customer reviews)

Price: 200 ден

Out of stock

Notify me when the product will be in stock

Compare
Sold By Ѓурѓа

Report an abuse for product Пајаковата мрежа

Category:
SKU: 9786082010984

2 reviews for Пајаковата мрежа

  1. Rated 5 out of 5

    Слаѓан Бишковски (verified owner)

  2. Rated 5 out of 5

    Anonymous (verified owner)

    Многу убава книга

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Questions and Answers

You are not logged in