Полиана

Издавач: Чудна шума | Јазик: Македонски | Година: 2019
Оригинален наслов: Pollyanna | Бр. на страни: 192 | Димензии: А5 | Корица: мека

Откако останува без родители, девојчето Полиана доаѓа да живее кај својата богата, но мошне строга тетка Поли. Со нејзината добрина, ведрина и заразен оптимизам, Полиана веднаш внесува радост во студениот дом. Заедно со момчето Џими, кое живее во сиропиталиштето, настојува да им помогне на сите и да им вдахне волја за живот. Според оваа безвременска приказна снимени се повеќе играни и ТВ-филмови, како и ТВ-серија.

Цена: 250 ден

5 на залиха

Спореди

Чудна шума ИД-Концепт консалтинг и дизајн

Questions and Answers

You are not logged in