Portrait of a Woman – print

Автор: Jelena Risteska
Издавач: Приватен принт | Јазик: Македонски | Година: 2016
Оригинален наслов: Портрет на жена - принт | Бр. на страни: 0 | Димензии: 42x29.5cm | Корица: /

Портрет на жена, репродукција на акварел на македонската академска сликарка Јелена Ристеска. Димензии: 42х29.5 см \ Portrait of a Woman, watercolor reproduction by the Macedonian academic painter Jelena Risteska. Dimensions: 42x29.5 cm.

Цена: 150 ден

4 на залиха

Спореди
Продавач Приватен принт

Report an abuse for product Portrait of a Woman – print

Категорија:
ИСБН: 999552

Questions and Answers

You are not logged in