Посна трпеза

Author: //
Publisher: Топер | Language: Македонски | Year: 2009
Original title: Посна трпеза | Num. of pages: 65 | Dimensions: 165x235 | Cover: /

Од оваа едиција на готвачи досега има излезено осум наслови. На 65 страници во боја, надополнети со фотограии може да најдете преку 70 рецепти коишто се описно објаснети односно постапката на приготвување на рецептот и исто толку фотографии на рецептите. Овие готвачи излегуваат еднаш месечно. Во подготовка се следните наслови: Јадења од рерна, Овошни колачи, Зимница и уште многу други.

Price: 99 ден

Out of stock

Notify me when the product will be in stock

Compare
Sold By Топер

Report an abuse for product Посна трпеза

Category:
SKU: 978KK00643

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Посна трпеза”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Questions and Answers

You are not logged in