Практична филозофија на спорт и физичка активност

Publisher: Ад Вербум | Language: Македонски | Year: 2016
Original title: Practical philosophy of sport and physical activity | Num. of pages: 303 | Dimensions: 178х254 мм | Cover: /

/Книгата дава темелен, јасен и практичен вовед во филозофијата на физичката активност и спортот, а со тоа, ги подготвува студентите за етичките прашања со кои ќе се соочат како професионалци. Оваа книга нуди практични алатки и посебните техники кои им се потребни на студентите за да размислуваат етички и системски, во процесот на постанување на квалификувани практичари во полето на физичката активност и спортот.

Price: 1000 ден

3 in stock

Compare
Sold By Ад Вербум

Report an abuse for product Практична филозофија на спорт и физичка активност

Category:
SKU: ISBN 978-608-4627-51-7

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Практична филозофија на спорт и физичка активност”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Questions and Answers

You are not logged in