Прамен волна

Publisher: ТАБЕРНАКУЛ | Language: Македонски | Year: 2011
Original title: / | Num. of pages: 192 | Dimensions: 120mm x 200mm | Cover: /

„Задлабочете се во своите културни слоеви, обновете ги социјалните сеќавања, отворете се за снопот светлина што доаѓа од далечините на личната меморија – секаде ќе здогледате по некој прамен волна, сочуван засекогаш од заборавот; скапоцен доказ на тоа дека минатото никогаш не е само илузија. Највредното, најдоброто, најубавото во нашиот историски и сопствен живот, останува како прамен волна. Макар и на трнот. Најдете го!”

Price: 290 ден

Out of stock

Notify me when the product will be in stock

Compare
Sold By Табернакул

Report an abuse for product Прамен волна

Category:
SKU: 978-608-210-174-3

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Прамен волна”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Questions and Answers

You are not logged in