Припитомување на правдата

Publisher: ТАБЕРНАКУЛ | Language: Македонски | Year: 2011
Original title: / | Num. of pages: 376 | Dimensions: 120mm x 200mm | Cover: /

„За мене колумната треба да биде животна. Да се сврти кон животот и кон навидум маргиналното, а не кон видливото и наметливото. Таа треба да се спушти во длабочината на егзистенцијата, да ги отфрли агресивните дречливи бои на самомаркетингот, да пронајде херои таму, а не во семиотичката фабрика на идоли – политиката и реалити шоуто.”

Price: 390 ден

Out of stock

Notify me when the product will be in stock

Compare
Sold By Табернакул

Report an abuse for product Припитомување на правдата

Category:
SKU: 978-608-210-176-7

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Припитомување на правдата”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Questions and Answers

You are not logged in