Приватен глас

Publisher: Датапонс | Language: Македонски | Year: 2018
Original title: Приватен глас | Num. of pages: 162 | Dimensions: 145х205 | Cover: тврда

Живко Андревски е роден во 1955 год. Работел како уредник и новинар во весникот Нова Македонија, како коментатор, уредник, истражувач и помошник на генералниот директор на МРТ. Објавил стотина стручни и научни трудови, раководел со педесеттина истражувачки проекти од сферата на јавното мислење, изборните состојби и процеси, односите со јавноста. Во 2012 ја добил првата награда на конкурсот на весникот Нова Македонија за краткиот расказ "Фломастери", во конкуренција на 23 понуди и во тајна постапка (раскази оценувани под шифра).

Price: 250 ден 200 ден

30 in stock

Compare
Sold By ДАТАПОНС

Report an abuse for product Приватен глас

Categories: ,
SKU: 9786082221045

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Приватен глас”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Questions and Answers

You are not logged in