Прво ти, потоа јас!

Original title: Прво ти, потоа јас! | Num. of pages: 77 | Dimensions: 21,3 х 23,6 | Cover: /

Книга за сите ученици во основното училиште,се зборува за учтиво однесување кон другите. Книгата дава многу информации за правилата со кои се среќаваат,во неа има различни задачи и вежби, многу предлози, мали детали и интересни работи што треба да правиш.

Price: 690 ден

Out of stock

Notify me when the product will be in stock

Compare
Sold By Младинска книга

Report an abuse for product Прво ти, потоа јас!

Category:
SKU: 9786084500001

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Прво ти, потоа јас!”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Questions and Answers

You are not logged in