View cart “Незапирлив : неверојатната моќ на верата на дело” has been added to your cart.

Расадник дома

Author: //
Publisher: Топер | Language: Македонски | Year: 2009
Original title: Расадник дома | Num. of pages: 47 | Dimensions: 230x270 | Cover: /

Практично и атрактивно дело за познавање на сите растителни видови што се употребуваат во уредувањето на домашните градини. Совети за правилно одржување на вашите растенија во ентериерот во текот на целата година, како и солуции и третмани за штетници и болести.

Price: 179 ден

5 in stock

Compare
Sold By Топер

Report an abuse for product Расадник дома

Category:
SKU: 978KK00186

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Расадник дома”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Questions and Answers

You are not logged in