Раскошни цвеќиња

Original title: Раскошни цвеќиња | Num. of pages: 148 | Dimensions: 27 x 27 | Cover: /

Рут Подгорник Реш, ни ги открива тајните на градинарството и одгледувањето традиционални и новосоздадени цветни растенија. Влезете во богато илустрираната книга полна со совети за правилен избор на растенијата и инспирирајте се од практичните совети за уредување сопствена цветна градина.

Price: 990 ден

5 in stock

Compare
Sold By Младинска книга

Report an abuse for product Раскошни цвеќиња

Category:
SKU: 978-608-4500-10-0

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Раскошни цвеќиња”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Questions and Answers

You are not logged in