Расположенијата на Хиполит Колбас

Publisher: Бегемот | Language: Македонски | Year: 2017
Original title: / | Num. of pages: 40 | Dimensions: 240x240 | Cover: тврда

Не постои покаприциозен јазовичар од Хиполит Колбас. Ту ќе падне во длабоко размислување, ту ќе прави гримаси над чинијата, ту ќе кука над својата судбина, ту... Е, ова куче си има расположенија, си има. Не е лесно да се биде негов другар. За тоа е потребно ангелско трпение и огромно спокојство. Кој ги има? Мачорот Среќко Котлев, верниот другар, кој без двоумење ќе одговори на секој СМС, ќе го нахрани со колбавчиња, ќе помогне да го пронајде загубеното расположение. Па, дури и ќе ја предаде својата желба, зашто што не се прави за пријателството... 

Rated 5 out of 5 based on 4 customer ratings
(1 customer review)

Price: 500 ден

18 in stock

Compare
Sold By Бегемот

Report an abuse for product Расположенијата на Хиполит Колбас

Category:
SKU: 978-608-4718-78-9

1 review for Расположенијата на Хиполит Колбас

  1. Rated 5 out of 5

    Anonymous (verified owner)

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Questions and Answers

You are not logged in