Раст, созревање и физичка активност

Publisher: Арс ЛАМИНА | Language: Македонски | Year: 2014
Original title: Growth, Maturation, and Physical Activity | Num. of pages: 728 | Dimensions: 207х290 | Cover: /

Развој, созревање и физичка активност за прв пат се појавува на македонски јазик во нејзиното дополнето и целосно ажурирано второ англиско издание. Со повеќе од 300 нови страници од првото издание, истото се смета за најсèопфатен текст за биолошкиот развој и за созревањето на децата и адолесцентите. Изданието ги содржи најдобрите карактеристики на оригиналот, вклучувајќи ги и корисните општи прегледи на почетокот од секое поглавје што им овозможува на студентите да ги разгледаат главните концепти и да проценат како го сфатиле материјалот.

Во согласност со новите истражувања, книгата ја надградува основната содржина

на првото издание, содржејќи проширени и изменети поглавја, како и низа нови заклучоци од сферата – сè со цел да се излезе во пресрет на потребите на додипломците и постдипломците, како и на истражувачите и експертите што работат со деца и млади на возраст од 14 до 21 година.


Price: 2300 ден

20 in stock

Compare
Sold By Арс ЛАМИНА

Report an abuse for product Раст, созревање и физичка активност

Category:
SKU: 978-608-229-788-0

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Раст, созревање и физичка активност”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Questions and Answers

You are not logged in