Разузнавачи – писатели, писатели – разузнавачи

Original title: Разузнавачи - писатели, писатели - разузнавачи | Num. of pages: 530 | Dimensions: 148 х 210 | Cover: /

Шест децении во жижата на светските ризници и загрозувања, на политичко-безбедносата стабилност на државата СФРЈ/СРМ на РМ, опстојува и и служи, спротивставувајќи се успешно со своите професионални и психофизички капацитети на сите обиди за дестабилизација и нарушување на суверенитетот и територијалниот интегритет на татковината Македонија... Професор Иван Бабановски

Price: 600 ден

Out of stock

Notify me when the product will be in stock

Compare
Sold By Академски Печат

Report an abuse for product Разузнавачи – писатели, писатели – разузнавачи

Categories: ,
SKU: 9786082313023

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Разузнавачи – писатели, писатели – разузнавачи”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Questions and Answers

You are not logged in