Робинзон Крусо

Publisher: ТРИМАКС | Language: Македонски | Year: 2020
Original title: The life and adventures of Robinson Crusoe | Num. of pages: 277 | Dimensions: 21 см | Cover: /

Робинзон Крусо е една прекрасна приказна која сите треба да ја прочитаат, а зборува за тоа дека и во сите неубави ситуации не треба да се предаваме… А дека можеме да се справиме со сите неубави нешта ни докажува Робинзон Крусо кој долги години издржал сам на пуст остров и успеал да преживее соочувајќи се со гладот, студот, жедта и осаменоста…

Price: 160 ден

4 in stock

Compare
Sold By ТРИМАКС

Report an abuse for product Робинзон Крусо

Categories: , ,
SKU: 978-608-204-310-4

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Робинзон Крусо”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Questions and Answers

You are not logged in