Rosaku i shëmtuar

Publisher: Арс ЛАМИНА | Language: Shqip | Year: 2020
Original title: Den grimme ælling | Num. of pages: 40 | Dimensions: 20 см | Cover: мека

„Rosaku i shëmtuar“ është një nga përrallat më të njohura dhe më të bukura të Andersenit, e cila u është treguar fëmijëve nëpër botë me breza me radhë.

Një përrallë prekëse për rosakun të cilin nuk duan ta shoqërojnë as rosat dhe as zogjtë e tjerë sepse është i shëmtuar, kështu që udhëton nëpër botë për të gjetur dikë që do ta dojë atë...

Price: 150 ден

20 in stock

Compare
Sold By Арс ЛАМИНА

Report an abuse for product Rosaku i shëmtuar

Categories: , ,
SKU: 978-608-267-156-7

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Rosaku i shëmtuar”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Questions and Answers

You are not logged in