Розова панделка

Author: /
Publisher: Топер | Language: Македонски | Year: 2014
Original title: Розова панделка | Num. of pages: 28 | Dimensions: 270 х 270 | Cover: /

Посебни мигови, први единствени и неповторливи искуства... Розовата панделка е посветена на вашето девојче: многу страници што треба да се напишат, ден по ден... За дасе сочуваат најубавите и најважни моменти на првите фантастични дванаесет месеци на вашето најмило!

Price: 290 ден

10 in stock

Compare
Sold By Топер

Report an abuse for product Розова панделка

Category:
SKU: 00000РП

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Розова панделка”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Questions and Answers

You are not logged in