Сафари на духот

Publisher: Антолог | Language: македонски | Year: 2017
Original title: Safari duha | Num. of pages: 312 | Dimensions: 13x20 | Cover: мека

КНИГА ЗА МУДРОСТА НА ВОСПИТУВАЊЕТО ДЕЦA ОД АНА БУЧЕВИЌ, НАЈЗНАЧАЈНАТА БАЛКАНСКА АВТОРКА НА МОДЕРНА ПСИХОЛОГИЈА И МОТИВАЦИСКИ ГОВОРНИК БРОЈ 1!Постојат книги што можат да ни го променат животот на подобро; книги од кои црпиме мудри спознанија, кои нè менуваат засекогаш и ја подигнуваат нашата свест на ниво од кое нема враќање во незнаење, а будењето на свеста е најдобар двигател на промените.„Сафари на духот“ е токму таква книга – нејзината замисла е, откако ќе ја прочитате, веќе ништо да не биде исто. Оваа книга зборува за мудроста на воспитувањето на сосема поинаков начин.Грешките во одгледувањето на децата предизвикани од незнаење ќе станат минато.Односот меѓу вас и вашето дете навистина ќе процвета. Можеби првпат ќе го видите своето дете онакво какво што навистина е. „Сафари на духот“ ќе ви даде одговори на многу прашања што си ги поставувате како родител или како некој што ќе стане родител.

Price: 650 ден

19 in stock

Compare
Sold By Антолог

Report an abuse for product Сафари на духот

Category:
SKU: 978-608-243-233-5

Questions and Answers

You are not logged in